Scor neasteptat de MARE pentru Robert Turcescu in Bucuresti

politica

Un sondaj comandat de echipa de campanie a lui Nicusor Dan arata un scor surprinzator pentru candidatul PMP, Robert Turcescu. El se situeaza cu putin in urma candidatului PNL, Catalin Predoiu.

Sondajul TNS o da pe Gabriela Firea (PSD) pe primul loc, cu 37,5% din voturi, urmata de Nicusor Dan, cu 19,5% intentie de vot, Catalin Predoiu (PNL), cu 8,7%, si Robert Turcescu, cu 8,4%. In Bucuresti, PMP era cotat sub 5% in alte sondaje.

Acelasi sondaj mai releva ca 15% din respondentii care au declarat ca vor merge la vot nu stiu inca cu cine sa voteze.

sondaj_tns_56295900

Gabriela Firea are scor mai bun decat alianta care o sustine, PSD-UNPR, cotata cu 26,2%, potrivit aceluiasi sondaj. PNL si USB se lupta pentru pozitia a doua pentru Consiliul General, diferenta dintre cele doua partide fiind in marja de eroare, de +/- 3,5%. PNL este cotat cu 18,5% , iar USB ar colecta 16,2% din voturile alegatorilor ce sustin ca se vor prezenta la vot.

Sondajul TNS a fost realizat la comanda USB in perioada 13-18 mai, pe 800 de respondenti cu drept de vot din Bucuresti. Interviurile au fost realizate prin metoda CATI (Computer Assisted Telephone Interviews). Studiul este reprezentaiv pentru populatia Bucurestiului stratificata pe cote de gen, virsta educatie si sector. Datele nu au fost ponderate. Marja de eroare este de +/-3,5% la un nivel de incredere de 95%.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: