Scor zdrobitor obtinut de Emil Boc, peste 70%. PSD nu mai exista in Cluj

politica

Fostul premier Emil Boc a obtinut, la alegerile de duminica, peste 70% din voturile clujenilor, in timp ce PNL ar fi cotat la peste 50%, anunta presa locala.  

Pe locul doi se afla candidatul USR, Emanuel Ungureanu, cu 12%.

Rezultatele  de la Cluj

Emil Boc (PNL) 75%

Emanuel Ungureanu (USR-PLUS) 8%

Csomo Botond (UDMR) 7,5%

Valentin Cuibus (PSD) 4,68% din voturi

„Am votat cu acea echipa care are viziunea si proiectele necesare sa mentina Clujul pe primul loc, sa aduca investitii si locuri de munca bine platiti, am votat cu acea echipa capabila sa uneasca si nu sa dezbine, care mentine Clujul in Liga Campionilor in materie de inovare, care modernizeaza Clujul in toate domeniile prin cresterea calitatii vietii prin educatie, sanatate, infrastructura. Acest oras este puternic datorita oamenilor lui si am vitat cu acea echipe care stie sa puna in valoare oamenii si resursele”, a declarat Emil Boc la iesire de la sectia vot.

Emil Boc a castigat primul sau mandat in 2004. Au urmat alte trei victorii, in 2008, 2012 si 2016, iar sambata, 27 septembrie, un nou succes.

Contracandidatii lui Boc au fost Emanuel-Dumitru Ungureanu (USR-PLUS), Valentin Cuibus (PSD), Avram Fitiu (PMP), Botond Csoma (UDMR), Paul-Eugen Siserman (ALDE), Dan-Cristian Codrean (Pro Romania), Simona-Teodora Rosca-Neacsu (AUR), Sorin-Valeriu Nas (Forta Nationala), Daniela Gifu (PRM), Radu-Calin Lupas (PRR), Adela-Dorina Mirza (Alternativa Dreapta), Bogdan Garbovan (Partidul Verde) si Petru Mandru (PRN).

Mai mult despre:

Comentarii: