”Scrisoarea exista!”. Veste foarte proasta pentru Dragnea din partea a doi lideri PSD. Cand va fi facut public documentul

politica

Fostul premier Mihai Tudose a raspuns ironic intrebarilor privind existenta scrisorii a peste 20 de lideri PSD care ar dori schimbarea lui Liviu Dragnea de la conducerea partidului, spunand ca nu poti afirma ca nu exista Declaratia de independenta a Statelor Unite pentru ca nu ai vazut-o. Si primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, a confirmat existenta scrisorii.

”Unii au sustinut ca nu exista, ca ei nu au vazut-o. Dumnezeule, dumneavoastra ati vazut, ati semnat Declaratia de independenta a Statelor Unite? Nu. Exista totusi, nu?”, le-a spus Mihai Tudose jurnalistilor.

Fostul premier a precizat ca el nu a semnat acea scrisoare.

Peste 20 de lideri din filialele judetene ale PSD au avut, incepand de miercuri, intalniri cu Liviu Dragnea la sediul central al partidului, pe fondul tensiunilor din ultima perioada aparute intre el si primarul general al Capitalei, Gabriela Firea. Potrivit unor surse politice, mai multi lideri PSD i-ar fi cerut lui Liviu Dragnea sa se retraga de la conducerea partidului si sa orgnizeze cat mai curand un Comitet Executiv.

Potrivit unor surse din partid, peste 20 de lideri PSD ar fi semnat o scrisoare prin care se urmareste schimbarea lui Dragnea de la conducerea partidului.

Luni, primarul PSD al Sectorului 1, Daniel Tudorache, a anuntat ca nu scrisorea nu a fost inca facuta publica pentru ca nu s-a strans numarul necesar de semnaturi, 31, pentru convocarea CEX.

”Scrisoarea exista! Nu vrem sa ne scoatem ochii in public, daca ii scoatem, ii scoatem in CEX. Vom stabili totul la CEX, care va fi convocat dupa referendumul pentru familie. Va aparea si in spatiul public cand numarul semnatarilor va depasi 30. Cand ai o majoritate poti sa o prezinti”, a spus Daniel Tudorache la Antena 3.

Comentarii: