Scumpiri in serie ale benzinei, OMV a crescut preturile cel mai mult. Care sunt acum preturile in benzinariile OMV, MOL, Lukoil

news

OMV Petrom a majorat in acest weekend pretul benzinei cu 5 bani/l, dupa cele 4 scumpiri repetate la carburanti efectuate saptamana trecuta. Si concurenta a crescut preturile, in special la motorina, aliniindu-le la cele rezultate in urma miscarilor efectuate de liderului pietei, OMV, vineri, releva date analizate de Profit.ro.

Fata de ultima zi a anului trecut, in care a fost eliminata reducerea de 50 de bani convenita de Guvern si companii, dar si redusa acciza la nivelul minim UE, benzina s-a scumpit cu 49 de bani/l, iar motorina cu 51 de bani/l, in urma evolutiei cotatiilor internationale ale petrolului si produselor petroliere.

In urma scumpirilor de sambata, pretul benzinei standard a ajuns la statiile Petrom din capitala la 6,44-6,505 lei/l, iar cel al motorinei standard la 7,60-7,63 lei/l, iar in cele OMV, la 6,55-6,59 lei/l, respectiv, 7,68-7,71 lei/l.

La randul sau, Lukoil a scumpit sambata benzina cu un ban/l si motorina cu 3 bani/l, iar MOL si Rompetrol au majorat pretul motorinei standard cu 5 bani/l in ultimele 24 de ore, noteaza Profit.ro.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: