Se agraveaza situatia. Sedinta la Cotroceni cu ministrul Aparararii. Iohannis sustine noi declaratii

news

Presedintele Klaus Iohannis discuta la Palatul Cotroceni cu prim-ministrul Ludovic Orban, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, ministrul Apararii, Nicolae Ciuca, si cu ministrul Sanatatii, Victor Costache, pe tema situatiei create de coronavirus.

Intalnirea de marti de la Palatul Cotroceni vizeaza evaluarea si prezentarea masurilor cu privire la gestionarea epidemiei COVID-19.

La finalul sedintei, presedintele Iohannis va sustine o declaratie de presa.

De asemenea, de la ora 14,00, seful statului va participa la o videoconferinta cu managerii de spitale, cu premierul Ludovic Orban, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, ministrul Sanatatii, Victor Costache, ministrul Apararii Nationale, Nicolae Ciuca, si cu ministrul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor, Lucian Bode.

De la decretarea starii de urgenta, pe 16 martie, seful statului a avut o videoconferinta cu premierul Ludovic Orban si cu ministrii cu responsabilitati in gestionarea epidemiei COVID-19 si una cu prim-ministrul Orban, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, cu prefectii si sefii institutiilor publice deconcentrate.

Marti, premierul Ludovic Orban si membri ai Cabinetului au iesit din perioada de izolare dupa ce rezultatul testului pentru COVID-19 a fost negativ.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: