Se amplifica nebunia din PSD. Parlamentarii din tabara anti-Dragnea nu vor mai adopta niciunul dintre proiectele partidului sau ale Guvernului

politica

Romania TV anunta ca parlamentarii care s-au alaturat gruparii anti-Dragnea au de gand sa boicoteze toate proiectele importante care vor ajunge in Parlament de la conducerea PSD sau de la Guvernul Dancila.

Pucistii nu au resuit sa isi asigure majoritatea in CEX, astfel incat acum il ameninta pe Dragnea ca nu vor mai vota proiectele de legi ale partidului daca nu isi da demisia. Adrian Tutuianu a anuntat, joi, ca numarul parlamentarilor care i se opun lui Dragnea este de 50.

De asemenea, jurnalistul Dan Turturica mentioneaza ca numarul parlamentarilor anti-Dragnea este chiar mai mare.

„Mai multe surse din PSD confirma o cifra care i-a pecetluit soarta lui Dragnea. Se mai bazeaza doar pe 145 de parlamentari, din 220. 75 sunt oamenii adversarilor sai. De aceea nu indrazneste sa initieze o remaniere guvernamentala, care l-ar fi ajutat si sa puna un ministru al Justitiei mai distructiv, precum Nicolicea, dar si sa cumpere cu noi functii aliati care l-ar putea ajuta sa supravietuiasca ofensivei montate impotriva sa. De aceea priveste cu groaza si deciziile CCR care il obliga sa umble la legile respinse. Nu are majoritate, nu are cum sa le treaca din nou prin Parlament”, informeaza Turturica pe Digi24.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: