Se anunta razboi total. Lider PSD: „Iohannis are la dispozitie 3 variante de premier: Liviu Dragnea, Dragnea si Dragnea Liviu”

politica

PSD nu are de gand sa renunte in niciun fel la intentia de a-l instala oe Liviu Dragnea in functia de premier. Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a tinut sa sublinieze acest lucru intr-un mod original.

„Iohannis are la dispozitie trei variante de premier: Liviu Dragnea, Dragnea si Dragnea Liviu. El este garantia ca programul nostru de guvernare va fi dus la indeplinire”, a declarat Codrin Stefanescu la Romania TV.

Presedintele Klaus Iohannis a tinut sa afirme, marti, intr-o conferinta de presa, ca nu renunta la criteriile de integritate in ce priveste desemnarea viitorului premier. El a dat asigurari in acest sens si ambasadorilor tarilor europene in Romania. Miercuri, ambasadorul SUA, Hans Klemm, a declarat ca il sprijina „total” pe presedinte pe aceasta tema. „Il sustin intru totul in munca grea pe care o are inainte. Cred ca a creat conditiile potrivite pentru a face o alegere grozava pentru Romania”, a spus ambasadorul SUA.

PSD a refuzat, miercuri, sa participe la consultarile de la Cotroceni privind desemnarea viitorului premier.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: