Se anunta un cataclism in PSD. Dancila o contrazice flagrant pe Olguta Vasilescu in privinta extradarii lui Radu Mazare

politica

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, a declarat ca „justitia si-a facut datoria foarte prompt” in cazul readucerii in tara a lui Radu Mazare, adaugand ca este vorba despre „un gest de normalitate”. Olguta Vasilescu declarase insa luni ca Mazare a fost adus in tara de „statul paralel” si ca PSD nu a avut interes in acest sens.

Premierul Viorica Dancila se afla marti o vizita de lucru la Suceava si Vaslui, pentru a verifica mai multe obiective publice construite. Intrebata despre extradarea lui Radu Mazare, care a fost adus luni in Romania din Madagascar, Dancila a afirmat ca readucerea fostului primar al Constantei in tara nu este o miscare electorala.

„Justitia trebuie sa isi faca datoria. Si-a facut datoria chiar foarte prompt si acest lucru trebuie sa fie privit in mod egal indiferent de nume. Vorbim despre un gest de normalitate. Pot sa spun ca am fost la curent cu tot procesul de aducere in tara din Madagascar si noi am procedat in mod corect. Nu vreau sa leg aceasta actiune de vot”, a declarat Viorica Dancila.

Purtatorul de cuvant al PSD, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, luni, ca aducerea lui Radu Mazare in Romania are ca scop influentarea opiniilor electoratului. Ea a sugerat ca in spate se afla „statul paralel”.

”Cred ca inseamna acelasi lucru cu aducerea lui Nicolae Popa, tot in campania electorala, cand Traian Basescu avea nevoie de acel ceva in dezbaterea pe care a avut-o cu Mircea Geoana. Este foarte ciudat ca il aduc chiar acum, in campania electorala.

Cu certitudine, Ministerul Justitiei, prin doamna Ana Birchall, a facut toate demersurile pentru a-l aduce in tara. Radu Mazare este folosit ca arma electorala”, a spus Vasilescu.

Intrebata cine are interes sa il aduca pe Radu Mazare in Romania, Vasilescu a spus ca in niciun caz PSD-ul.

„Trageti dvs. concluziile, credeti ca PSD-ul? In ultima saptamana de campanie electorala? Mie imi suna ca reteta din 2016, cand toti oamenii nostri de forta erau chemati la DNA sau plimbati in catuse, in frunte cu mine, in campanie electorala.

Incearca aceeasi reteta, nu o sa le iasa, ca oamenii nu sunt prosti, au vazut ca justitia este folosita ca arma electorala”, a spus Lia Olguta Vasilescu la Romania TV.

Mai mult despre: ,

Comentarii: