Categories: life

„Se apropie”. Ingrozitoarele PROFETII ale samanilor siberieni: „Ascunderea Soarelui si a Lunii anunta cataclisme iminente”

Desele eclipse din luna martie i-au determinat pe multi experti sau pasionati in ale profetiilor sa caute in arhive dupa prezicerile celebrilor samani siberieni. 

Unele dintre profetii vorbesc despre „ascunderea Lunii sau a Soarelui, despre Apocalipsa si despre venirea Antichristului”. In martie, a fost o eclipsa de soare in data de 9, iar, dupa acest eveniment, a urmat si o eclipsa de luna, pe 23. Undeva, prin 2005, un saman siberian, numit „Ursul Negru” a descris urmatoarea viziune, conform Blitz.

„Nunta cosmica”: „Soarele si Luna vor incepe sa se ascunda, nu vom mai sti cand va fi zi si cand va fi noapte. Atunci va veni apa cea mare. Dupa aceea, numarati trei ierni iar doua continente se vor diviza in patru bucati dupa ce vor fi lovite de un meteorit”.

Interesant este ca profetiile care fac referire le perioada 2016-2018, incep sa se implineasca. De pilda, samanul numit „Elanul care priveste in noapte” a prezis ca, in primele zile ale anului nou, „Pamantul se va misca precum un sarpe batran, din Asia pana in Europa”. La inceputul lui 2016 a avut loc devastatorul cutremur din Taiwan, urmat de alte cateva cutremure in Asia, dupa care limba sarpelui a intrat si pe sub Balcani. Pana acum, cutremurele, oricat de ingrozitoare ar fi, se manifesta local. Insa sunt destul de insemnate ca numar.

„Daca samanii stiau despre cutremure, inseamna ca au dreptate si in privinta inundatiilor si a apropiatei Apocalipse, pe care, de asemenea, le-au vazut”, spun decriptorii profetiilor samanilor siberieni.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Dupa autostrada suspendata a lui Oprescu, Gabriela Firea le promite bucurestenilor ca le va face metrou pana in Voluntari

Candidatul PSD pentru Primaria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, joi, 16 mai, ca solutia pentru…

2 minute ago

Imagini transmise de satelitii americani de spionaj sugereaza ca Marina Militara chineza ar fi construit primul portavion de drone din lume

Marina Militara chineza a construit in secret ceea ce ar putea fi prima nava dedicata…

32 de minute ago

Celebrul magician David Copperfield, acuzat de mai multe femei de violente sexuale

Celebrul iluzionist american David Copperfield a fost acuzat de violenta sexuala de 16 femei, dintre…

O oră ago

In cel mai pur stil bolsevic, Rusia va nationaliza o importanta companie producatoare de votca pe motiv de „implicare in activitati extremiste”

Autoritatile ruse au luat masuri pentru a confisca activele cu sediul in Rusia ale unui…

2 ore ago

Lui Elon Musk nu i-a placut ce i-a spus una dintre subalternele sale de la Tesla, asa ca a concediat-o, odata cu intregul departament al acesteia

Directorul executiv al Tesla, Elon Musk, pare decis, prin masurile controversate luate in ultimele saptamani,…

2 ore ago

Medici la cutite: un pacient din Slobozia asteapta de zece zile sa fie operat, dar interventia se tot amana fiindca anestezistul si chirurgul sunt certati

Un pacient internat la Spitalul Judetean de Urgenta Slobozia asteapta de zece zile sa fie…

2 ore ago