„A se citi: voi purta razboiul cu PSD”. Prima reactie de sustinere a lui Iohannis dupa anuntul ca va candida pentru un nou mandat

politica

Europarlamentarul Cristian Preda a reactionat imediat dupa anuntul lui Klaus Iohannis de a candida pentru un nou mandat. „Il sustin”, anunta Preda.

„Klaus Iohannis a anuntat ca va candida pentru un nou mandat de presedinte. A se citi: voi purta razboiul cu PSD. Il sustin”, a scris europarlamentarul Cristian Preda, pe contul de Facebook.

Klaus Iohannis a anuntat sambata, la Sibiu, ca a decis sa candideze pentru un nou mandat prezidential, in contextul in care este asteptata o reactie a presedintelui si la intentiile asumate de Liviu Dragnea si PSD, dupa condamnarea la inchisoare cu executare a liderului social-democrat.

„Am luat o decizie importanta si vrea sa v-o comunic acum, aici, in aceasta dimineata frumoasa. Sunt ferm hotarat sa candidez pentru inca un mandat”, a spus Klaus Iohannis, la Sibiu.

Presedintele a facut doar aceasta declaratie scurta, dar este de asteptat sa faca si alte comentarii, in cursul zilei de sambata.

Klaus Iohannis si-a lansat, astfel, a doua candidatura, chiar in contextul in care unul dintre scenariile PSD, pentru ca modificarile la Codurile Penale sa intre in vigoare cat mai repede, este tocmai suspendarea presedintelui.

La inceputul lunii martie, liberalii au anuntat ca vor sustine o noua candidatura a lui Klaus Iohannis la Cotroceni.

Alegerile prezidentiale vor avea loc in toamna anului 2019.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: