„Se compara CV-ul lui cu al meu?”. Nicolicea sustine ca ii este superior presedintelui Iohannis. Reactie dupa ce i-a fost refuzat postul de ministru al Justitiei

politica

Deputatul PSD Eugen Nicolicea are o reactie hilara dupa ce presedintele Iohannis a anuntat, miercuri, a transmis PSD in scris refuzul sau cu privire la propunerile pentru ministerele Justitiei, Fondurilor Europene si Romanilor de Pretutindeni. In document, Iohannis le-a reprosat celor trei lipsa de „experienta”.

„Sa spui ca un parlamentar de 26 de ani, poate printre cei mai vechi parlamentari, membru in Comisia Juridica de ani foarte buni, presedinte al Comisiei Juridice, presedinte al Comisiei de Regulament, membru in Comisia de revizuire a Constitutiei, initiator de legi si vicepresedinte al Camerei Deputatilor de mai multe ori, restul uitati-va in CV ca nu le mai stiu, nu are experienta necesara e de rasul lumii. Cel care face aceasta apreciere ar trebui sa isi compare CV-ul cu al meu”, a afirmat Nicolicea pentru Europa Libera.

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca miercuri a transmis PSD in scris refuzul sau cu privire la propunerile pentru ministerele Justitiei, Fondurilor Europene si Romanilor de Pretutindeni.

„Inainte de sfintele sarbatori de Pasti, mi-au propus pesedistii o remaniere a acestui Guvern, nu pentru a face guvernarea mai buna, nu va faceti iluzii, s-au certat ei intre ei, gastile, acolo in interiorul PSD-ului, si au venit cu trei propuneri. Persoanele propuse: Nicolicea, Florea si Brailoiu. Si le-am spus atunci ca nu sunt de acord cu aceasta remaniere, fiindca nu aduce nimic nou, nu aduce nimic bun si nu este facuta pentru a guverna mai bine. Astazi le-am dat pesedistilor refuzul meu si in scris, ca sa inteleaga mai bine ca nu sunt de acord cu aceasta remaniere”, a spus seful statului, la Palatul Cotroceni.

Pe 7 mai, premierul afirma ca presedintele Klaus Iohannis ar trebui sa dea un raspuns in privinta motivelor care au stat la baza respingerii propunerilor de ministri la Justitie, Fonduri Europene si Ministerul pentru Romanii de Pretutindeni si nu trebuie asteptat pana cand expira interimatul mandatelor.

Mai mult despre: ,

Comentarii: