„Se duce dracu’ AUR”. Crapa AUR-ul dupa excluderea lui Sosoaca, fanii senatoarei declara razboi: „Simion este un tradator infect, jeg controlat de servicii”

politica

Sustinatorii Dianei Sosoaca reactioneaza violent dupa ce senatoarea a fost exclusa din AUR. In comentarii postate pe pagina de Facebook a lui Sosoaca, ei il acuza pe George Simion de „tradare” si ca este „vandut”. ” Partidul AUR este deja acaparat de toate celelalte partide tradatoare si slugi jegoase ale talharilor mondiali care au colonizat, subjuga, jefuiesc si ucid romanii”, acuza un fan Sosoaca.

Iata cateva dintre comentariilor reprezentative ale fanilor lui Sosoaca, asa cum au fost publicate:

Doamna Diana Iovanovici-Sosoaca va suntem si va RAMANEM alaturi! AUR , acesti tradatori mizerabili uita ca DOAR datorita DUMNEAVOASTRA noi am votat Aur iar ei sunt acum in Parlament! RUSINE SA LE FIE! Sper ca ramaneti in Parlament, aceasta excludere infecta din partid afecteaza in vreun fel statutul dumneavoaatra de senatoare? Sper ca nu, sper si ma rog sa continuati! Sunteti SINGURA din politica in care AM INCREDERE DEPLINA!

Senatorul Lavric si toti ceilalti au uitat ca au ajuns in Parlament datorita Dianei. Rusine! Niste infecti nerecunoscatori!

Asta e multumirea ca jumatate din voturi au fost datorita Dv…sa va excluda miseleste…Pacat…romanii aveau o speranta …

Va sustin neconditionat, oricum…nici George Simion, nici ceilalti din AUR nu se ridica la nivelul dumneavoastra, nu au curaj sa iasa la lupta , imi dau sentimentul ca deja se supun elitelor( cu cateva zile in urma George Simion cerea reintroducerea starii de urgenta, horror), frica mare din cauza faptului ca il depasiti in ceea ce priveste simpatia maselor, parerea mea este ca dumneavoastra va potriviti ca mod de gandire, curaj si actiune cu domnul avocat Gheorghe Piperea…poate faceti un partid impreuna,sper sa ajungeti presedintele Romaniei!

Fara doamna Sosoaca, AUR poate sa isi ia adio de la urmatoarele alegeri.

#SimionGeroege, daca nu era Diana Sosoaca nu intrai in Parlament, eu aveam dubii despre caracterul tau jegos si pervers, si stiam ca esti un jeg controlat de serviciile secrete tradatoare, acum ai demonstrat asta, asa ca, sigur o sa dispari curand fiind capturat de toti tradatorii de tara si de neam, ai fost doar un mascarici… Daca Diana Iovanovici-Sosoaca a fost data afara din Aur, inseamna ca si Partidul AUR este deja acaparat de toate celelalte partide tradatoare si slugi jegoase ale talharilor mondiali care au colonizat, subjuga, jefuiesc si ucid romanii.

Deputatul AUR Dan Tanasa a anuntat miercuri, la B1 TV, ca Diana Sosoaca va fi data afara si din toate functiile pe care le ocupa datorita AUR. Astfel, Sosoaca va fi data jos din fruntea Comisiei pentru abuzuri a Senatului.

Intrebat daca Diana Sosoaca va pierde functia de presedinte al Comisiei pentru abuzuri, Dan Tanasa a confirmat.

„In mod categoric, doamna Sosoaca va parasi toate functiile pe care le ocupa in momentul acesta, la propunerea AUR, in mod evident. AUR va numi o alta persoana, pentru ca sunt pozitii politice care revin AUR”, a subliniat Tanasa.

In schimb, AUR nu va putea sa o scoata si din Senat pe Sosoaca, aceasta isi va pastra mandatul de senator.

Senatoarea Diana Sosoaca a fost exclusa din AUR, a anuntat miercuri deputatul AUR Dan Tanasa la Antena 3.

„Din pacate, va confirm aceasta informatie. Nu pot sa spun ca este o veste foarte buna, insa, din pacate, doamna Sosoaca nu a inteles care sunt regulile jocului in momentul in care esti demnitar al statului roman si este o decizie luata de catre forurile de conducere ale partidului. Domnul Tirziu, domnul Lavric i-au comunicat doamnei Sosoaca anumite reguli de joc in cadrul Senatului, iar doamna Sosoaca inteleg ca vrea sa joace singura pe terenul dansei.

Un senator al Romaniei nu are ce cauta la o paranghelie cu lautari si sa transmita live pe Facebook. S-au strans mai multe lucruri. E o decizia luata la capatul unui lung sir de intamplari in care a transmis ca nu e dispusa sa respecte cadrul statutar al partidului si reguli pe care trebuie sa le respecte orice demnitar al statului roman”, a spus Dan Tanasa la Antena 3.

Mai mult despre: ,

Comentarii: