Se iese in strada. PROTEST in Piata Universitatii pentru renumararea VOTURILOR din Sectorul 1

politica

Cateva sute de oameni au anuntat, pe Facebook, ca vor participa la un protest in Piata Universitatii pentru a obtine renumararea voturilor din Sectorul 1, unde Clotilde Armand a pierdut peste noapte in fata candudatului PSD.

„Exista suspiciuni ca in sectorul 1 din Bucuresti s-au comis fraude electorale. Solicitam Biroului Electoral Central si unitatilor din teritoriu sa solicite renumararea voturilor pentru a clarifica aceste suspiciuni. Cerem sa avem certitudinea unui vot corect, intr-un stat de drept care functioneaza si in care institutiile aflate in serviciul cetatenilor respecta legile in vigoare”, se anunta pe pagina de Facebook a evenimentului.

Pana la ora 18.00, peste 300 de oameni au anuntat ca vor participa, iar alti 700 sunt interesati sa vina. Protestul are loc de la ora 19.00 in Piata Universitatii.

Citeste si: Protest in Piata Universitatii. Simpatizantii lui Clotilde, ULUITI de atitudinea jandarmilor

„Avem multe, multe sesizari care ne spun care sunt problemele, sunt multe aspecte tehnice, sunt multe lucruri care nu sunt in regula. Eu asa as propune, sa reluam tot procesul in mod calm, sa avem cateva zile la dispozitie, sa studiem situatia, si apoi daca dl Tudorache a castigat sa fie un primar care a castigat democratic, fara nicio pata pe alegerea lui.

Efortul implicat renumararii nu este un efort mare, este un efort mic, dar miza este extrem de importanta: procesul democratic, transparenta si primaria sectorului 1. Evident ca trebuia facut!”, a scris Clotilde Armand pe Facebook, cu putin timp inainte de ora inceperii protestului.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: