Se inchide robinetul cu bani pentru Antena 3. Anunt USR PLUS: „Ma asigur personal ca nu mai primiti bani din reclame de la Primaria Capitalei”

politica

Florin Covaci, ales consilier general din partea USR PLUS anunta ca se va „asigura personal” ca Antena 1 si Antena 3 nu voi mai primi contracte de publicitate din partea Primariei Generale.

„Antena 1 & 3 sunteti aici? Disperarea ca veti pleca de la sanul banului public si necesitatea de a fi competitivi va face sa va pretati la manipularea in masa a opiniei publice.

Speram ca platesc bine reclamele de suplimente alimentare ca de la PMB ma asigur personal ca nu mai primiti bani din reclame”, a anuntat Florin Covaci dupa campania lansata de Antena 3 in legatura cu „fraudarea” alegerilor din Sectorul 1.

Citeste si: Uriasa manipulare Antena 3-PSD. Cel care umbla prin sacii cu voturi este chiar soferul lui Daniel Tudorache

Mihai Gadea a anuntat, joi seara, la „Sinteza zilei”, ca Antena 3 va intenta procese tuturor celor care au calomniat televiziunea in urma dezvaluirilor facute in cazul posibilelor fraude de la alegerile locale. Unul dintre cei vizati este si un membru CNA, care a sanctionat drastic derapajele majore ale televiziunii in cazul dezbaterilor care au privit alegerile locale 2020.

„Vreau sa fac un anunt. Au fost unii, ca la un semn nevazut, care astazi s-au apucat sa lanseze calomnii, minciuni si o serie intreaga de lucruri care sunt intolerabile in ceea ce priveste postul nostru de televiziune. Fac un anunt in aceasta seara ca sa fie clar pentru toata lumea.

Vom intenta procese tuturor celor care au facut acest lucru, inclusiv acelui membru CNA care si-a permis sa foloseasca cuvinte inacceptabile la adresa postului nostru de televiziune. Nu mai merge asa! Cine are impresia ca poate sa calomnieze, sa minta, sa injure si asa mai departe, trebuie sa plateasca pentru asta”, a spus Mihai Gadea, joi seara.

Mai mult despre: ,

Comentarii: