Se incing spiritele intre taberele din PSD. Mesajul lui Badalau pentru presedintele CJ Vaslui, Dumitru Buzatu

politica

Dupa sedinta Comitetul Executiv al PSD de luni, situatia din interiorul PSD a devenit tot mai tensionata. Gaz pe foc a pus si Niculae Badalau, numarul 2 din PSD, printr-o scrioase adresata colegilor din partid in care acuza deriva democratiei interne a PSD. Scrisoarea presedintelui execuvit a fost ridiculizata de presedintele CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, replica lui Badalau nelasandu-se asteptata.

„Este un document genial. Dupa scrierile lui Karl Marx, urmeaza Niculae Badalau. Sunt cateva consideratii incropite acolo, nu e vreo analiza foarte serioasa, sunt utilizate vreo doua – trei concepte nedefinite de catre domnul Badalau, care e prietenul meu, si caruia i s-a dezvoltat in ultima vreme talentul acesta ideologic. Numai ca talentul asta ideologic ca sa se dezvolte la un nivel care sa fie apreciat trebuie sa aiba niste elemente anterioare. Adica, trebuie sa fi citit vreo carte, niste treburi din astea”, a declarat liderul PSD Vaslui, intr-o interventie telefonica la Digi24.

In fata acestor declaratii, Niculae Badalau nu a putut sa nu comenteze, declarand pentru stiripesurse.ro ca va citi toate operele pe care le va scrie liderul PSD Vaslui.

„Ca sa fiu sigur ca spun lucruri corecte incerc sa le spun ziua, la noi la PSD asa se face. ‘Prietenului’ meu Buzatu i-am spus sa faca asa ca aici, dar el nu si nu: ‘la mine la Vaslui se vorbeste noaptea, cand se lasa ceata’. In fine, pentru linistea lui, tin sa-i spun ca iubesc povestile lui Creanga, le citesc nepotilor mei, dar recunosc, ce e drept, ca nu le-am protejat copertile, dar lui Buzatu ii promit c-o sa-i citesc toate operele si o sa i le copertez in scoarta de lemn de prun. Stiu ca el are un umor fin, dar lasand gluma de o parte, pentru linistea lui, ii garantez ca la acest document  pe care l-am prezentat la CEX au lucrat oameni extrem de valorosi”, a declarat Niculae Badalau, pentru stiripesurse.ro.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: