Se incinge treaba in PSD. Ecaterina Andronescu, atac la adresa lui Dragnea inainte de congres. Vorbeste despre executiile ordonate de seful PSD

politica

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu a lansat, sambata, un atac voalat la adresa lui Liviu Dragnea, care se pregateste sa isi inlature adversarii din conducerea partidului la congresul din 10 martie. Mai multe surse din PSD au afirmat ca Andronescu va fi candidatul taberei anti-Dragnea la sefia partidului.

„Ar fi pagubos si pentru PSD, dar cred ca ar fi pagubos in primul rand pentru domnul Dragnea sa-i inlature pe oamenii care au puncte de vedere, pentru ca, pana la urma, asta inseamna democratia. (…) Nu toti sa spunem da, fara sa judecam cu proprii nostri neuroni si sa exprimam puncte de vedere care, chiar daca nu sunt identice cu ale liderului nostru, putem sa gasim solutii care sa ne aduca, sa ne pastreze impreuna, lucru care e foarte important”, a declarat Ecaterina Andronescu la Realitatea TV.

Ea i-a sustinut fatis oe acversarii lui Dragnea care intentioneaza sa candideze pentru pozitii de vicepresedinte in cadrul PSD. „Dupa parerea mea, ar fi trist ca oamenii care au ceva de spus sa nu-si mai gaseasca locul sa spuna in PSD. Lucrul acesta chiar ar fi impardonabil, dupa parerea mea”, a spus Andronescu referindu-se la Serban Nicolae, Tutuianu, Teodorovici, Banicioiu, Codrin Stefanescu.

Senatorul PSD a evitat sa raspunda la intrebarea privind pozitia pentru care intentioneaza sa candideze.

„N-as vrea sa fac referinta la ce voi face in Congres, decat dupa. Vreau sa inteleg in ce situatie ma pun sau nu, in functie de abordarile pe care le vom avea. Am o cariera in spate si nu vreau sa ma abat in niciun fel de la principiile pe care le-am respectat intotdeauna. Raspunsul meu ar fi transant daca as sti ce discutam la Congres”, a mai spus Ecaterina Andronescu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: