Se incurca in miciuni, se dau de gol reciproc. Iordache: „Am stat 10 secunde”. Daniel Morar: „Discutia a durat cateva minute”

news

Deputatul PSD Florin Iordache si judecatorul CCR Daniel Morar au versiuni diferite privind intalnirea de la restaurant. Iordache spune ca s-au vazut intamplator, dar tot intamplator avea la el cateva amendamente privind statutul magistratilor de la CCR. 

Daniel Morar i-a spus jurnalistei Sorina Matei ca intalnirea a durat catvea minute.

„Eram in restaurantul Senatului, la sala publica de mese a Parlamentului, unde mananc in fiecare zi si unde servesc pranzul atat parlamentarii cat si cei din Curtea Constitutionala sau cei care isi desfasoara activitatea in interiorul cladirii Parlamentului. Eram cu o colega la masa si, la un moment dat, a venit si s-a asezat langa mine deputatul Iordache care mi-a zis ca sunt niste amendamente pe statutul magistratilor asistenti ai Curtii. I-am zis ca nu stiu despre ce este vorba si ca nu sunt implicat in asta. Discutia a durat doar cateva minute iar eu nu pot sa refuz un schimb de cateva cuvinte cu oameni care vin si ma abordeaza. Acolo, in sala de mese, ma intesectez frecvent cu tot felul de senatori si deputati de la toate partidele care vin si ma saluta sau schimba cateva cuvinte, inclusiv de la USR. Asadar, niciun motiv de ingrijorare sau de speculatii”, a declarat Morar.

Pe de alta parte, Iordache sustine ca totul a durat doar 10 secunde.

„Nu am discutat despre nimic. Am luat masa si eu si domnul Morar, la mese separate, si la plecare l-am salutat. Eu am luat masa cu o doamna, separat, si dumnealui era la alta masa cu o alta doamna si la plecare l-am salutat pur si simplu. Ca sa saluti un om, am stat 10 secunde, am salutat un om si am plecat mai departe. Repet, eu am luat masa separat cu o colega de a mea in Senat, dumnealui era la masa cu o doamna. La plecare l-am salutat. Nu mai poti saluta pe cineva pe care il cunosti?”, a spus Florin Iordache pentru ziare.com.

Intrebat ce documente avea in mana in momentul in care s-a apropiat de masa lui Morar, Iordache a pretins ca erau niste hartii pe care le avea cu el.

„Eu aveam in mana, am stat la masa cu o colega de a mea cu niste hartii. Normal ca le-am luat cu mine. Daca aveam niste hartii in mana trebuia sa le las la alta masa daca ma apropiam de masa lui? In imagini apare ca am niste hartii in mana, nu documente”, a mai afirmat Iordache.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: