Se ingroasa treaba, Dragnea o ameninta public pe Dancila prin Codrin Stefanescu: „Sa inteleaga ca avem o decizie a CEX”

politica

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a confirmat, joi, ca premierul Viorica Dancila s-a opus ca Nicolicea, Brailoiu si Oana Florea sa fie numiti ministri prin restructurare guvernamentala in Parlament. Stefanescu ii transmite public lui Dancila sa puna in aplicare hotararea CEX.

”Noi, in CEx, am decis sa facem aceste schimbari de ministri, prin restructurarea Guvernului, in Parlament, in conditiile urmatoare: noi avem doua colege care si-au dat demisia pentru ca nu e normal sa faci campanie electorala fiind pe lista pentru europarlamentare si pe loc eligibil avand functia de ministru. Cele doua colege si-au depus demisia. La domnul Tudorel Toader lucrurile au fost foarte clare. Dupa doi ani de taraganari, am decis in CEx, in unanimitate, ca trebuie sa-l revocam si sa vina un om de partid care isi asuma in fata partidului si a electoratului nostru modificarile si schimbarile pe care le-am promis oamenilor care ne voteaza.

Doamna prim-ministru insa nu a fost de acord cu decizia CEx-ului sa facem aceasta restructurare prin Parlament, asumandu-si ca cele trei schimbari vor fi aprobate de catre Klaus Iohannis si s-a inselat asupra acestei chestiuni”, a declarat Stefanescu la B1 TV.

Stefanescu i-a transmis apoi, amenintator, lui Dancila sa puna in aplicare decizia CEX privind restructurarea Guvernului.

”Prin urmare, noi o rugam pe doamna prim-ministru, care e si presedinte executiv al PSD, sa inteleaga ca avem o decizie a Comitetului Executiv National si dupa sarbatori poate se hotaraste sa puna in aplicare decizia noastra, a tuturor colegilor ei”, a mai declarat Codrin Stefanescu.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: