Se inmultesc amenintarile. Baronul PSD care si-a angajat fiul ca secretar de stat in Guvern insista ca Iohannis sa fie suspendat si demis

politica

Presedintele organizatiei PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat luni ca, in cazul in care seful statului nu respecta ordinea constitutionala, ar trebui declansate procedurile pentru suspendarea lui din functie, informeaza Agerpres.

„Daca nu respecta Constitutia (ar trebui sa se inceapa procedurile pentru suspendarea din functie – n.r.). Eu cred ca nu e vorba de parerea PSD, daca presedintele unei tari, in speta Romania, nu respecta Constitutia trebuie sa fie o opinie unanima a cetatenilor ca trebuie suspendat si demis un asemenea presedinte. Eu sunt unul dintre sustinatorii acestei idei. In cazul in care presedintele va insista sa nu respecte ordinea constitutionala, atunci nu avem alta cale de ales, trebuie sa declansam aceasta procedura”, a afirmat Buzatu, la Palatul Parlamentului, intrebat daca ar trebui declansate procedurile de suspendare a presedintelui Klaus Iohannis daca nu respecta decizia CCR cu privire la revocarea sefei DNA.

Buzatu a spus ca e putin probabil, in opinia sa, ca presedintele Iohannis sa nu respecte hotararea CCR.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: