Se intensifica actiunile Sectiei speciale impotriva lui Kovesi. Si Gabriel Oprea a fost chemat de Adina Florea ca sa o compromita pe fosta sefa a DNA

news

Gabriel Oprea a fost chemat, joi, de procurorul Adina Florea la audieri in dosarul Laurei Codruta Kovesi.

„Un cetatean roman a facut o plangere si am fost chemat ca martor. Nu pot sa dau nume. Este un dosar in curs. E posibil sa il fi invitat. O cina nu incalca legea, in toate functiile pe care le-am detinut am sprijinit justitia. Cred ca Romania are nevoie de o justitie puternica, nu una care incalca legea”, a declarat Gabriel Oprea la iesire.

Anterior, Adina Florea l-a chemat la Sectia speciala, in acelasi dosar, si pe Ion Cristoiu.

Intrebat inainte sa intre la audieri, jurnalistul a spus, pentru Mediafax: “Este greu sa patrunzi in mintea procurorilor cred ca si Shakespeare ar esua cand vorbim de procurori, presupun ca sunt chemat ca martor pentru a confirma ca poza pusa la dosar de catre Sebastian Ghita, impreuna cu denuntul este cea care mi s-a aratat de Ghita.

Probabil ca multi se vor intreba de ce mai este nevoie de Ion Cristoiu cata vreme fotografia este la dosar. Repet- incercand sa fiu un Shakespeare- presupun ca procurorii Sectiei vor sa vada daca fotografia la care m-am referit eu public si am invocat-o in timpul interviului este cea de la dosar. Asta deoarece – presupun- dupa interviu, Codruta Kovesi a sustinut ca nu exista asa ceva. Una dintre acuzatiile de la dosar este de marturie mincinoasa, desigur in alta imprejurare, dar daca din descrierea pozei, facuta de mine, rezulta ca e de la dosar, (nu stii ce e a dosar, daca e aceeasi fotografie), atunci procurorii pot trage concluzia ca in mod public fosta sefa a DNA a mintit”, a declarat Ion Cristoiu.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: