Se lasa cu divort in familia Pandele. Costel Pandele a castigat detasat Primaria Voluntari, Firea plange ca a pierdut Capitala

politica

Florentin Pandele a castigat Primaria Voluntari cu 71% din voturi, in conditiile unei prezente de 42,68%, conform datelor provizorii centralizate de BEC.

La Voluntari, au fost 15.501 votanti, rezultand o prezenta la vot de 42.68%. Florentin Pandele, candidat PSD, a obtinut 10.798 voturi.

Pe locul al doilea s-a situat candidatul USR Bogdan Rolea, cu 18% din voturi.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat duminica seara, dupa anuntarea rezulatelor exit-poll, ca in perioada campaniei electorale a fost asociata de adversarii sai politici cu fostii presedinti ai PSD Ion Iliescu, Adrian Nastase si Liviu Dragnea, ceea ce este „nedrept” si ”incorect”.

„In loc sa vorbim despre poluare, sa vorbim despre gropile de deseuri, care apartin de Ministerul Mediului, sa vorbim despre gradinite, crese, si asa mai departe, am vorbit despre Ion Iliescu, fostul presedinte al PSD, retras din activitatea publica de ani de zile. Daca dumneavoastra gasiti o alaturare intre activitatea mea la Primarie si domnul Ion Iliescu, atunci putem sa decidem orice si rezultatul poate fi oricare. Asocierea mea cu domnul Adrian Nastase, fostul presedinte al PSD, retras de asemenea de foarte mult timp din activitatea publica. Merge cu nepoteii in parc. Dar, ce sa vedeti, in aceasta campanie s-a vorbit despre domnul Adrian Nastase, eu fiind urmasa domniei sale, total incorect, nedrept si lipsa de respect fata cetateni”, a declarat Gabriela Firea la sediul de campanie.

Aceasta a adaugat ca, de asemenea, a fost asociata si cu fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, aflat acum in inchisoare.

„S-a vorbit despre domnul Dragnea, care stim unde este. Doi ani de zile am fost printre putinii colegi care s-a luptat real cu ceea ce facea la acel moment domnul Dragnea. Acum s-a sters totul cu buretele, eu sunt omul lui Dragnea si, ce sa vezi, nu trebuie sa fiu votata. Manipulari grosiere, care sunt convinsa ca vor fi decontate de cei care nu au dorit sa discutam despre Bucuresti, despre problemele Capitalei, ci m-au asociat cu 10 august, desi n-am nicio legatura cu acel eveniment nedorit, si mi-am spus punctul de vedere la acel moment, cu Ion Iliescu, Adrian Nastase, Liviu Dragnea. Mai aveau sa ma compare cu cine stie ce dictatori din alta tara si erau lucrurile complete”, a afirmat Firea.

Gabriela Firea a amintit ca a atras atentia, in mai multe randuri, ca Nicusor Dan, candidatul dreptei la Primaria Capitalei, „a anuntat ca doreste sa faca un audit, sa reduca la maximum, pana la eliminarea totala, subventiile, astfel incat transportul public in comun sa coste de la 1,3 lei la 6 lei, iar factura la intretinere sa se dubleze”.

„Se pare ca nici acest lucru n-a interesat pe foarte multa lume. (…) Trebuie sa asteptam rezultatul oficial de maine. Eu sunt convinsa ca majoritatea bucurestenilor prezenti astazi la vot mi-au dat un vot de incredere, iar de maine trebuie sa ma duc din nou la munca, sa pun osul la treaba cu mai multa motivare si energie, iar in caz contrar sunt acelasi om demn, implicat si cu siguranta oriunde ma voi afla ii voi iubi pe bucuresteni si sunt convinsa ca ii voi reprezenta cu cinste”, a adaugat aceasta.

Mai mult despre: ,

Comentarii: