Se organizeaza REZISTENTA in fata PSD. Apare o organizatie de sprijin a „oamenilor cinstiti”: „Dacian Ciolos, Plesu si Pruna vor fi in consiliul director”

politica

Valeriu Nicolae, un fost consilier al lui Dacian Ciolos, fost secretar de stat in Ministerul Muncii, anunta ca intentioneaza sa creeeze o organizatie de sprijin a „oamenilor cinstiti care vor sa faca politica si jurnalism asa cum ar trebui”. Nicolae spune ca Dacian Ciolos, Andrei Plesu si Raluca Pruna s-au declarat de acord sa faca parte din Consiliul Director al organizatiei.

Nicolae spune ca sunt deja cel putin 40 de „mini-mogului” care sunt gata sa contribuie lunar cu bani pentru finantarea organizatiei. Organizatia este vazuta ca o „replica la sobolanismul politic”.

„Am esuat de atat de multe ori incat cred ca sunt super talentat la asta.Ca pusti dupa ce imi stergeam mucii de la miorlaiala din tot sufletul ma gandeam ce as putea sa fac sa nu mai fiu in aceasi situatie in care fie imi tabacise cineva curul ( mama de cele mai multe ori) sau imi rupsese creierul sau inima. Asta ma framanta si acum. Si am cateva idei pe care sper sa le pot implementa si cred ca putem sa folosim ce am invatat anul asta pentru a face cateva chestii de care avem mare nevoie.

Putem sa sprijinim oameni cinstiti sa faca politica si jurnalism asa cum ar trebui. Daca ne stragem indeajuns de multi mini-moguli sa cream un fond prin care noi, cei care putem si care ne dorim ca tara asta sa fie mai buna am putea sa experimentam o finantare care sa functioneze ca replica la sobolanismul politic. Dacian, domnul Plesu, Raluca Pruna sunt trei cu care am discutat si care ar fi dispusi sa fie intr-un consiliu director al unui astfel de fond.

Noi suntem deja vreo 40 care suntem dispusi sa cedam lunar o parte din salariile noastre pentru a finanta idei mai destepte decat ale noastre.Daca reusim sa fim cateva sute sau cateva mii putem sa schimbam dependentele de tip sobolan politic -jurnalist vuvuzea care au efecte catastrofale de care ne plangem multi dintre noi. Am zis ca merita incercat. Ar trebui sa fim minim 200 pentru a face chestia asta functionala. Se mai baga cineva ?”, a scris Valeriu Nicoale pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Comentarii: