Categories: news

Se pregateste mazilirea lui Tudorel Toader. Lider din coalitie: „Guvernul are o problema, nu inteleg pe cine reprezinta Toader”

Vicepresedintele ALDE, Steluta Cataniciu, se declara extrem de nemultumita de activitatea ministrului Justitiei, Tudorel Toader. 

„Nu va suparati, vorbim despre un guvern politic. Eu, la aceasta ora, cred ca sunt unul dintre parlamentarii care a incercat sa gaseasca o explicatie logica, bazata pe ratiune, evident, atunci cand dansul, in urma acelui raport de evaluare cu privire la incalcarea Constitutiei de catre DNA, a avut acele concluzii.

(…) Nu inteleg pe cine reprezinta dansul in guvernul Grindeanu, pentru ca ministrul Justitiei este unul dintre cei mai importanti ministri ai unui guvern. Or, dansul spune ca ma voi duce la o sedinta a coalitiei, daca voi fi chemat.

Politicile publice, mai ales in dreptul penal, si sunt atat de multe probleme in acest domeniu (…), apartin guvernului. Un ministru tehnocrat, care sa nu colaboreze cu partidele care formeaza coalitia de guvernare si implicit sustin guvernul, pune semne de intrebare.

(…) Sunt decizii care trebuie sa fie asumate politic. Sigur ca dansul spune ca se duce la catedra, avand calitatea de rector. Costurile in plan politic le vor plati cele doua partide, PSD si ALDE. Cred ca la aceasta ora Guvernul Grindeanu are o problema”, a declarat Steluta Cataniciu la Antena 3.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Celalalt „turn inclinat” al Italiei: Turnul Garisenda din Bologna, in pericol sa se prabuseasca, va fi reparat la fel ca Turnul din Pisa

Autoritatile italiene au pus la punct un plan de salvare a Turnului Garisenda din Bologna,…

9 ore ago

Invitarea lui Putin la summitul G20 ar trebui facuta in urma unui consens

Presedintele francez Emmanuel Macron a declarat joi ca o invitatie a sefului de stat rus…

9 ore ago

A doua nava cu ajutoare umanitare pentru Gaza va pleca sambata din Larnaca

Cea de-a doua nava care transporta ajutoare umanitare pentru Gaza, ca parte a proiectului Amalthea,…

10 ore ago

Universitatea Harvard va elimina copertile din piele umana ale unei carti din anii 1800

Universitatea Harvard a eliminat copertile din piele umana ale unei carti din secolul al XIX-lea…

10 ore ago