Se pregateste un NOU post TV. Va umili PRO TV si Antena 1

news

RCS&RDS pregateste in mare secret o televiziune generalista care sa concureze PRO TV si Antena 1, posturile TV cele mai urmarite in acest moment, scrie reportervirtual.ro.

Actionarul principal al trustului, miliardarul Zoltan Teszari, vrea sa realizeze de la zero o televiziune de top care sa completeze portofoliul media al companiei telecom. In plus, RCS ar fi gasit deja un sediu cu o suprafata de 3.000 de mp pentru noua televiziune generalista.

Toate semnalele din piata arata ca acest lucru s-ar putea intampla in curand, termenul de gratie fiind circa un an. In noul sediu se realizeaza deja reteaua de cabluri si se fac ultimele finisaje, asteptandu-se doar OK-UL de la Oradea pentru a incepe efectiv lucrarile ce tin de partea TV.

Televiziunea se va numi Digi One si va avea in grila program de stiri, filme care deja sunt achizitionate prin Digi Film si show-uri TV, urmand a se demara in viitorul apropiat castinguri pentru acest gen de emisiuni.

Perioada de gratie a proiectului ar fi din cate se zvoneste un an de zile , postul TV urmand sa apara fie in toamna, lunile septembrie-octombrie, fie in primavara anului viitor, urmand sa emita HD.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: