Se pun bazele RO-EXIT. Dragnea, atac transparent la adresa UE dupa vot: „Ni se spune ca altii stiu mai bine cum trebuie sa traim”

politica

Presedintele PSD Liviu Dragnea a votat sambata dimineata in cadrul referendumului pentru redefinirea familiei, spunand ca votul l-a dat pentru ceea ce vor multi romani, iar in opinia sa familia traditionala este formata dintr-un barbat si o femeie care fac copii.

„Am votat pentru ceea ce solicita milioane de romani, pentru ceea ce cred eu ca ne defineste ca societate si ca natiune. Cred ca e important ca romanii sa vina la vot, pentru ca ar fi bine sa decidem noi ceea ce vrem pentru societatea si natiunea noastra. Stim cu totii ca, de ani de zile, ni se spune ca altii stiu mai bine cum trebuie sa traim, cum trebuie sa actionam, altii stiu mai bine ce e bine pentru noi. Eu cred ca este momentul sa decidem noi ce societate si ce tara vrem sa avem si cum vrem sa traim in tara noastra”, a declarat Liviu Dragnea.

Intrebat ce inseamna familia traditionala, Dragnea a spus: „Inseamna un barbat si o femeie care fac copii. Eu am doi pe care ii iubesc foarte mult”.

Chestionat daca familiile care nu pot face copii sunt familii traditionale, liderul PSD a spus: „Nu e nicio problema, pot adopta copii”.

„Eu nu resping niciun fel de minoritate, nici macar minoritatea sexuala. Nu incercati sa spuneti ca acesta e un vot impotriva unei minoritator. Trebuie sa construim un proiect pentru un parteneriat civil. Cat de curand”, a mai spus liderul PSD.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: