Se reface PSD-ul. Ponta are o oferta de nerefuzat pentru PSD: uniti sub flamura unui candidat comun la Presedintie

politica

Victor Ponta lanseaza o oferta oficiala PSD-ului in care le propune fostilor colegi sa sustina candidatul Pro Romania pentru alegerile prezidentiale. El nu l-a nominalizat, sustinand ca ” actualii lideri PSD au lucrat (cu acesta) si fata de care si-au aratat mereu admiratia si respectul”.

Comentand o declaratie a lui Robert Negoita, potrivit careia „exista o parere cvasiunanima in interior ca sansele PSD sunt aproape nule” la prezidentiale, Ponta lanseaza o oferta PSD.

„Ma bucur sa vad ca in interiorul PSD au ramas oameni realisti – cu picioarele pe pamant si care inteleg situatia politica / nu cred ca discutiile despre un “independent” care sa fie aruncat candidat PSD la Prezidentiale ca si ‘carne de tun’ fac bine ci dimpotriva – arata panica si neseriozitate!

ProRomania are o solutie serioasa de candidat : o personalitate de centru stanga, fara nicio problema juridica sau de integritate, apreciata profesional pe plan national si international, cu care actualii lideri PSD au lucrat si fata de care si-au aratat mereu admiratia si respectul!

In conditiile in care partidele de dreapta PNL si USR vor avea doi candidati foarte puternici – fac o oferta onesta catre PSD si alegatorii sai, pentru toti cei care se considera progresisti si social democrati , de a sustine candidatul ProRomania pentru functia de Presedinte al Romaniei! Doar asa putem sa avem un candidat de centru stanga in turul al doilea al Algerilor din Noiembrie!

Ratiunea si binele Romaniei trebuie puse inaintea orgoliilor si intereselor personale sau de partid / sa fim toti ProRomania!!!”, a scris Ponta pe Facebook.

Iata ce a declarat Robert Negoita:  „Partidul intai trebuie sa-si rezolve problemele grave din interior si pe urma sa ne gandim la oferta (candidatul la prezidentiale – n.red.) cu care sa venim. Exista o parere cvasiunanima in interior ca sansele PSD sunt aproape nule la felul in care s-a prezentat, la felul in care a condus Romania, la felul cum a reactionat electoratul. Asta ne duce cu gandul la faptul ca PSD are o mare probleme a de credibilitate si in politica daca nu ai credibilitate, nu ai nimic”.

Mai mult despre: ,

Comentarii: