Se rupe PSD-ul! Presa lui Ponta anunta ca fostul premier infiinteaza un NOU PARTID. Cati parlamentari are la dispozitie

politica

O publicatie online foarte apropiata de Victor Ponta anunta ca fostul premier intentioneaza sa formeze un nou partid, prin ruperea unei bucati consistente din PSD.

Stiripesurse.ro, o publicatie intens promovata de Victor Ponta pe pagina sa de Facebook, scrie ca fostul premier controleaza „in acest moment 22 de deputati si 15 senatori si ca constituirea de grupuri separate la Camera Deputatilor si la Senat nu ar fi decat o formalitate”. Mai mult, deja s-ar lucra intens la construirea structurilor noului partid.

Publicatia ofera si date dintr-o cercetare sociologica, fara a mentiona cand sau cine a realizat-o, in care simpatizantii lui Victor Ponta isi afirmau dorinta ca acesta sa formeze un nou partid cu „oameni tineri”. Astfel, 28% dintre fanii lui Ponta vor fostul premier sa plece din PSD, 25% ar dori sa ramana in PSD, in timp ce doar 3% doresc sa plece la ALDE.

Relatiile dintre Victor Ponta si Liviu Dragnea, s-au racit puternic dupa ce liderul PSD a refuzat sa ii ofere fostului sau sef pozitia de presedinte al Camerei Deputatilor. Victor Ponta a declarat, recent, la RTV, ca se intelege ”perfect” cu Liviu Dragnea pentru ca nu isi vorbesc. „Am zis ca ne intelegem perfect pentru ca nu ne vorbim”, a subliniat fostul premier.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , , ,

Comentarii: