Se sparge ALDE, dupa ce Tariceanu i-a retras sprijinul lui Grindeanu. Un senator anunta ca pleaca din partid: „I-a infipt cutitul in spate”

news

Senatorul ALDE Scarlat Iriza anunta ca ar putea demisiona din partid dupa ce conducerea partidului a decis sa ii retraga sprijinul politic lui Sorin Grindeanu.

“Nu pot sa fiu de acord cu o astfel de masura politica, cu o decizie care mi se pare fortata. Este un guvern in primele sase luni de activitate, rezultat dupa un vot extrem de clar la alegeri. Voi reflecta cu mare atentie la aceasta decizie luata de colegii mei, nu sunt de acord sa sacrificam guvernarea si nici sa infigem cutitul in spatele celor care si-au asumat actul de guvernare. Dupa toate aceste decizii, nu stiu daca locul meu mai este in ALDE”, a declarat senatorul ALDE.

ALDE a decis miercuri retragerea sprijinului politic acordat Guvernului Grindeanu, a declarat Calin Popescu Tariceanu dupa sedinta conducerii partidului sau.

In cazul in care Grindeanu refuza sa plece din fruntea Guvernului, ministrii ALDE sunt dispusi sa demisioneze. „Colegii care sunt in Executiv mi-au spus ca au demisiile scrise la purtator”, a declarat Tariceanu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: