Se termina curand domnia lui Raed Arafat. Klaus Iohannis: „Am solicitat o evaluare de la Guvern. Voi insista pe lamuriri in acest sens”

news

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat joi, la Galati, ca Guvernul face o evaluare in cazul secretarului de stat Raed Arafat si ca asteapta ca saptamana viitoare sa primeasca un raspuns lamuritor.

„Am solicitat o solutie de la Guvern si astept saptamana viitoare sa primesc un raspuns lamuritor, ca sa nu spun altceva. Nu o sa fac eu o evaluare, dar Guvernul va face o evaluare si voi insista pe lamuriri in acest sens”, a spus Iohannis, intrebat cum a ramas cu schimbarea lui Raed Arafat din functie, relateaza Agerpres.

Candidatul PNL la alegerile prezidentiale participa la Galati la o intalnire cu simpatizantii.

Pe 13 noiembrie, presedintele Klaus Iohannis a marturisit ca a fost „rascolit” de inregistrarea interventiei de la Clubul Colectiv, aparuta in spatiul public, si a precizat ca aceasta trebuie analizata de cei care cerceteaza faptele petrecute atunci. Intrebat daca secretarul de stat Raed Arafat ar trebui sa ramana in continuare in Guvern, presedintele a spus ca prim-ministrul Ludovic Orban si echipa lui „vor face o analiza si vor da un raspuns pe tema aceasta”.

Mai mult despre: ,

Comentarii: