Se va retrage Basescu in favoarea lui Nicusor Dan? Raspuns transant al fostului presedinte: „Nu sunt geambas de voturi”

politica

Candidatul PMP la Primaria Municipiului Bucuresti Traian Basescu a declarat sambata, intrebat daca ia in considerare sa se retraga din competitia pentru Primaria Capitalei spre final de campanie si sa recomande votarea lui Nicusor Dan, ca nu este „geambas de voturi” si nici nu cumpara, nici nu vinde voturi.

Intrebat daca are de gand sa se retraga, avand in vedere ca Nicusor Dan are un „avantaj infim” in fata Gabrielei Firea, Basescu a negat violent.

„Nu sunt geambas de voturi. Eu de cand sunt in politica am luptat pentru fiecare vot. Acum candidez pentru ca Alianta PNL si USR-PLUS ne-au impins la o candidatura individuala. Nu sunt geambas de voturi, nici nu cumpar, nici nu vand voturi. Cum sa ma retrag?”, a afirmat Traian Basescu, la prezentarea programului pe care il propune pentru Bucuresti, informeaza news.ro.

Traian Basescu este cotat in sondajele de opinie cu un scor de aproximativ 10%.

Candidatura lui Traian Basescu afecteaza sansele lui Nicusor Dan de a o invinge pe Gabriela Firea, in conditiile in care diferenta dintre candidatul PNL USR PLUS si Gabriela Firea este foarte mica.

Mai mult despre:

Comentarii: