Se vede schimbarea. Politia il cerceteaza pe un primar PSD pentru coruperea alegatorilor. A oferit terenuri contra voturi pentru Dancila

politica

Un primar din judetul Vrancea este cercetat de politie pentru coruperea alegatorilor, dupa ce a transmis in direct pe Facebook de pe un santier, filmare in care el i-a indemnat pe localnici sa voteze duminica un anumit candidat si a sugerat ca cei care vor iesi in numar mare la vot vor primi un loc de casa.

Politistii din Vrancea s-au autosesizat si au inceput cercetarile in cazul primarului comunei Slobozia Bradului, Iulian Dumitru, dupa ce intr-o filmare in direct pe Facebook el i-a indemnat pe localnici sa voteze duminica un anumit candidat si a sugerat chiar ca cei care vor iesi in numar mare la vot vor primi un loc de casa.

„Duminica la votare (neinteligibil) care sustineti primarul, votati PSD (neinteligibil). Din respect pentru mine iesiti la vot si votati PSD ca sa demonstram tuturor ca Slobozia Bradului voteaza cu inima. La votare duminica, cu toti ai tai, 25 sa iasa la vot. Te rog frumos, da? Uite, unul din locurile astea va fi al tau, da?”, a fost mesajul transmis in direct pe contul de Facebook al primarului din Slobozia Bradului.

Politia a deschis deja un dosar penal, in care se fac cercetari cu privire la comiterea unei infractiuni la legea electorala.

„Politistii IPJ Vrancea s-au autosesizat pentru coruperea alegatorilor, in acest dosar penal fiind cercetat reprezentantul unui partid politic”, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Vrancea, Catalina Murariu, citat de news.ro.

Primarul recunoaste ca a indemnat lumea sa iasa la vot si sa voteze candidatul partidului din care face parte, insa spune ca nu a conditionat votul in niciun fel.

Comentarii: