Secretara Carmen Dan face glume pe seama lui Iohannis si Vela: „Doi fosti primari barfesc o femeie”

politica

Carmen Dan incearca sa-i ironizeze pe Marcle Vela si Klaus Iohannis dupa ce presedintele a tinut sa aduca aminte, la bilantul MAI, despre modul in care Jandarmeria a intervenit pentru reprimarea demonstratiei din 10 agust 2018.

„Ce a ajuns bilantul MAI… O ocazie pentru doi fosti primari sa barfeasca o femeie!”, a scris Carmen Dan pe Facebook.

Presedintele Klaus Iohannis a adus aminte, in discursul sau sustinut cu ocazia prezentarii bilantului de activitate al MAI, despre gravele evenimente din 10 august 2018 din Piata Victoriei.

„Dincolo de aceste aspecte pozitive, activitatea din ultimii ani a Ministerului Afacerilor Interne a demonstrat o serie de deficiente de ordin managerial, de coordonare si chiar lipsa de profesionalism, in contextul unor situatii precum cazul Caracal sau evenimentele din 10 august 2018. Institutia dumneavoastra are obligatia sa isi faca o autoevaluare profunda, pentru a identifica factorii care au dus la situatiile pe care le-am mentionat si sa ia toate masurile necesare pentru remedierea cat mai rapida a problemelor. Nu poate exista nicio abatere a Ministerului Afacerilor Interne de la menirea sa fundamentala, aceea de a proteja si apara cetatenii romani”, a declarat Iohannis.

Mai mult despre: ,

Comentarii: