Secretara Carmen Dan a socotit numarul politistilor care au salarii mai mici dupa reforma Olgutei Vasilescu

news

Sindicalistii spuneau ca 10.000 de politisti au salariile mai mici: Carmen Dan a venit cu acte si anunta ca numai 58 de salarii au scazut.

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat luni, in plenul Camerei Deputatilor, la dezbaterea initiata de PNL cu tema „Ministerul Afacerilor Interne – intre demnitari bine paziti, politisti nemultumiti si femei neprotejate in fata violentei”, ca salariile politistilor au crescut in 2017 cu 10%, iar in 2018 s-a adaugat o crestere neta de 3-4%. De asemenea, ministrul afirma ca un studiu realizat in luna februarie arata ca in urma aplicarii legii salarizarii doar 58 de politisti ai MAI au avut salariile scazute.

„In ultimele trei luni am fost prezenta de doua ori in fata comisiilor parlamentare pentru aparare, ordine publica si siguranta nationala – pentru prezentarea buegtului MAI pe anul 2018 si pentru investirea in Cabinetul Dancila (….) De fiecare data am punctat prioritatile Ministerului printre care reformarea Politiei, modernizarea dotarilor Jandarmeriei sau cresterea capacitatii de interventie in situatii de urgenta. Masurile luate la nivelul ministerului au ca scop atingerea acestor oboecitve. Probabil ca persoanele care au avut initiativa invitarii mele astazi au lipsit de la audierile din comisii”, a spus Carmen Dan.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: ,

Comentarii: