Secretara din Videle anunta ca va face „istorie” impreuna cu PSD si ca va „invinge”. Carmen Dan se ia la tranta cu „tradatorii” din partid

politica

Ministrul de Interne, Carmen Dan, se alatura liderilor PSD care condamna „tradarile” recente ale unor parlamentari PSD. „Ma alatur organizatiilor judetene PSD din toata tara si condamn cu fermitate aceste gesturi de oameni mici!”, afirma ministrul.

„Stiu ca sunt in continuare foarte multe lucruri de reparat, legi de imbunatatit, norme de aplicare ale acestor legi care pot fi ajustate, astfel incat sa reducem birocratia si sa eficientizam administratia publica, fie ca vorbim de domeniul ordinii si sigurantei publice, de accesare a fondurilor europene sau de alte lucruri menite sa usureze viata romanului. In acelasi timp insa, sunt la fel de convinsa ca acum 2 ani ca echipa din care fac parte vrea si poate sa faca toate aceste lucruri!

Ca politician, singurul crez pe care trebuie sa il ai in permanenta este acela ca reprezinti o masa de oameni care la randul lor au crezut in tine acordandu-ti votul lor. Ce nu pot sa inteleg insa, este cum simti tu (acelasi politician, dar de data asta ca om inainte de orice), sa inseli increderea oamenilor care te-au votat intorcandu-le spatele si orientandu-te spre un alt partid politic. Este cea mai pura definitie pentru ceea ce se cheama ‘tradare politica’!

Ma alatur organizatiilor judetene PSD din toata tara si condamn cu fermitate aceste gesturi de oameni mici! Decizia celor care au parasit PSD pentru a se alatura celor care ne sunt adversari si care au atacat in permanenta partidul nostru nu inseamna altceva decat un gest lipsit de onoare! Mai ales fata de cei care ne-au votat, pentru ca, doamnelor si domnilor tradatori, daca pentru mine si colegii mei este o mare dezamagire, gestul dumneavoastra ramane incalificabil pentru cetatenii care au crezut in dumneavoastra! Tradarea este doar o arma a celor slabi. Istoria o scriu invingatorii!”, a scris Carmen Dan pe Facebook.

Mai multi lideri social-democrati au transmis, joi seara, mesaje in care condamna ”dezertorii” din randul partidului.

Fostul ministru al Turismului Mircea Titus Dobre si deputatul Gabriela Podasca au anuntat, miercuri, ca au demisionat din PSD si s-au inscris in ProRomania, partidul fondat de Victor Ponta. Dobre a spus ca un singur om a confiscat Guvernul si Parlamentul si realizeaza legi in interes personal, aratand ca nu are ce sa reproseze fostilor colegi din organizatia de la Constanta pe care i-a anuntat inainte de a face acest gest, fara a transmite acest lucru insa si celor din conducerea nationala a partidului.

Mircea Titus Dobre a fost ministru al Turismului in guvernele Grindeanu si Tudose, el fiind totodata si purtator de cuvant al organizatiei judetene a PSD Constanta.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: