Sectia Speciala si Antena 3, cancerul Romaniei. S-a dovedit ca au manipulat: Sorina a parasit Romania cu familia ei

news

Sorina, fetita de 8 ani din Baia de Arama, a iesit duminica din tara impreuna cu parintii adoptivi, dupa ce Judecatoria Slatina a decis, joi, ca aceasta poate face acest lucru, relateaza Mediafax.

Potrivit unor surse apropiate cazului fetitei din Baia de Arama, citate de Mediafax, Sorina a parasit Romania duminica dimineata, impreuna cu parintii adoptivi. Minora avea toate actele in regula atunci cand a parasit tara prin Aeroportul Otopeni.

Acelasi surse au precizat ca destinatia acestora este Statele Unite ale Americii.

Magistratii Judecatoriei Slatina au respins solicitarea procurorului general de emitere a unei ordonante presedintiale prin care sa fie interzisa parasirea teritoriului Romaniei de catre Sorina, fetita din judetul Mehedinti, adoptata de sotii Sacarin.

Judecatoria Slatina este a cincea instanta care a fost chemata sa solutioneze ordonanta presedintiala, dupa Judecatoria Drobeta Turnu Severin, Tribunalul Mehedinti, Curtea de Apel Craiova si Tribunalul Olt.

Sorina a fost impiedicata sa paraseasca tara dupa ce Sectia Speciala a decis sa ii confiste abuziv pasaportul. In urma cu doua zile, autoritatile au fost nevoite sa elibereze pasaportul fetitei.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: