Securistul Melescanu si analfabeta Dancila i-au suflat partidul lui Tariceanu. Melescanu va fi noul sef al Senatului

politica

Senatorul ALDE, Teodor Melescanu, va fi sustinut de PSD pentru functia de presedinte al Senatului, dupa o decizie luata de liderii PSD  in acest sens.

”Am inteles ca astazi, in cadrul Biroului senatorial PSD, s-a adoptat decizia de a-mi sustine candidatura (la functia de presedinte al Senatului – n.r). Voi lua legatura cu colegii mei de la Senat si voi discuta si cu dansii”, a declarat, luni, Teodor Melescanu.

Intrebat pe ce voturi se bazeaza, Melescanu a spus ca pe ale senatorilor care cred ca este nevoie de ”experienta si echilibru”.

”In aceasta perioada Parlamentul va avea un rol cheie de jucat in politica romaneasca”, a mai spus Melescanu.

Acesta sustine ca nu i s-a cerut sa plece din ALDE.

„Dansul a declarat ca nu este de acord cu coalitia cu Pro Romania”, a confirmat Dancila.

Tariceanu a declarat ulterior ca nu stie nimic.

„Nu stiu, nu mi s-a adus la cunostinta aceasta decizie. Nu vreau sa faca foarte multe comentari, dar aceasta chestiune ar fi putut sa fie facuta, daca a fost facuta, subliniez la modul ipotetic, numai in cadrul unei discutii cu ALDE. Aceasta discutie cu ALDE nu a avut loc. Prin urmare o astfel de propunere nu am ce s-o comentez”, a afirmat Calin Popescu Tariceanu.

„Iar daca vreti sa va mai spun altceva am avut aseara o discutie cu domnul Melescanu in care nu mi-a spus absolut nimic despre o astfel intentie”, a mai spus Tariceanu.

„Dar nu cred ca poate cineva sa propuna o functie la ALDE fara sa discute cu conducerea ca sa se poata accepta o astfel propunere”, a mai subliniat Tariceanu.

Mai mult despre: ,

Comentarii: