Sedinta de foc la varful PSD: Dragnea ii ia functiile de la Senat lui Serban Nicolae – cine il va inlocui

politica

Sedinta Comitetului Executiv National al PSD a inceput miercuri, la ora transmiterii acesti stiri, liderul social-democratilor, Liviu Dragnea, afirmand ca isi mentine pozitia potrivit careia presedintele Comisiei juridice, senatorul Serban Nicolae, trebuie sanctionat in urma atitudinii cu privire la gratierea faptelor de coruptie. Senatorul PSD Mihai Fifor este propunerea social-democratilor pentru a prelua functia de lider de grup al senatorilor, post ocupat in prezent de Serban Nicolae, potrivit unor surse.

Senatorul PSD Mihai Fifor este propunerea social-democratilor pentru a prelua functia de lider de grup al senatorilor, post ocupat in prezent de Serban Nicolae, care ar urma sa fie inlaturat in urma pozitiei sale cu privire la gratierea faptelor de coruptie, au precizat surse din conducerea PSD, pentru News.ro.

Sursele News.ro au mai afirmat ca la sefia Comisiei juridice a Senatului ar urma sa fie propus senatorul Robert Cazanciuc, in timp ce functia de lider de grup ar urma sa ii revina social-democratului Mihai Fifor.

Cele doua propuneri vor fi votate in cadrul sedintei Comitetului Executiv National, care se desfasoara la ora transmiterii acestei stiri.

Sedinta Comitetului Executiv National al PSD a inceput miercuri, la ora transmiterii acesti stiri, liderul social-democratilor, Liviu Dragnea, afirmand ca isi mentine pozitia potrivit careia presedintele Comisiei juridice, senatorul Serban Nicolae, trebuie sanctionat in urma atitudinii cu privire la gratierea faptelor de coruptie.

Intrebat daca isi mentine declaratia potrivit careia Serban Nicolae trebuie sanctionat, Liviu Dragnea a raspuns afirmativ.

De asemenea, chestionat ce sanctiune urmeaza sa i se aplice senatorului PSD, liderul partidului a spus ca va da mai multe detalii la finalul sedintei CExN.

„Vorbim dupa CExN, va raspund la orice intrebare”, a raspuns Dragnea.

Presedintele PSD a mai afirmat ca liderii social-democrati urmeaza sa discute si despre cazul deputatului Nicolae Bacalbasa, care, in cadrul sedintei plenului reunit de marti, a lansat un atac dur la adresa opozitiei, el spunand despre o colega parlamentar careia nu i-a rostit numele ca face fractura „daca mai da cu labele”, afirmatia sa fiind urmata de gesturi obscene.

Liderii PSD vor propune schimbarea lui Serban Nicolae de la conducerea Comisiei juridice din Senat, in urma pozitiei acestuia cu privire la gratierea faptelor de coruptie, au declarat, pentru News.ro, surse din conducerea PSD.

Printre numele vehiculate in PSD sa preia sefia Comisiei juridice a Senatului se afla si cel al lui Robert Cazanciuc, unul din cei cinci social-democrati din comisie.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: