Sediu USR, vandalizat tocmai in timpul vizitei presedintelui Dan Barna

politica

Sediul USR din Vrancea a fost, marti seara, vandalizat de mai multe persoane necunoscute, care au sparg geamul sediului de partid cu o piatra. Evenimentul cu coincis cu vizita lui Dan Barna, liderul USR, in teritoriu, reprezentatii partidului reclamand incidentul la Politie, deoarece considera ca a fost facut cu intentie.

Incidentul neplacut a avut loc in timp ce la Focsani se aflau mai multi lideri ai USR, inclusiv presedintele Dan Barna, pentru a participa la ceremoniile dedicate Unirii Principatelor Romane. Reprezentantii filialei nu stiu daca vandalizarea sediului are legatura cu vizita presedintelui Dan Barna, dar au facut o sesizare la Politie imediat dupa ce au constatat incidentul.

„Din pacate in jurul orei 20.00, am aflat ca sediul partidului a fost vandalizat. Niste adolescenti ne-au sunat. Am mers la fata locului, acolo am constatat minunea, geamul a fost spart cu o piatra. Este regretabil ce se intampla mai ales ca se produce in conjunctura evenimentului de maine (miercuri – n.r.), Unirea Principatelor. Nu stim daca sa legam incidentul de vizita la Focsani a presedintelui Barna. Nu exista camere in sediu si pe strada, din sediu nu lipseste nimic, am facut plangere la Politie, vom face tot ceea ce este necesar”, a declarat pentru Mediafax presedintele USR Vrancea, Cosmin Timofte.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

 

Comentarii: