SEDUSA de un imigrant islamist, o minora din Danemarca si-a MACELARIT propria mama. A primit cea mai grea condamnare din istoria tarii

externe

Un tribunal din Damerca a condamnat-o, joi, definitiv, pe Lisa Borch, in varsta de 16 ani, la 9 ani de inchisoare pentru ca si-a ucis propria mama. Este cea mai grea sentinta data unui minor din istoria tarii.

In octombrie 2014, Lisa si-a ucis mama, Tina Romer Holtegaard, cu peste 20 de lovituri de cutit dupa ce s-a uitat la inregistrari cu decapitari facute de ISIS impreuna cu iubitul ei. Acesta se numeste Bakhtiar Mohammed Abdullah, care este cu 14 ani mai in varsta decat Lisa. Si el a fost condamnat, primind 13 ani de inchisoare, iar dupa executare va fi expulzat din tara, scrie The Local.

In cursul procesului a iesit la iveala ca tanara a fost radicalizata dupa ce a urmarit propaganda ISIS pe internet. Ea a dat vina pe iubitul ei, Abdullah. Impreuna au urmarit cum jihadistii ISIS isi decapiteaza victimele, dupa care si-a atacat propria mama.

Tatal vitreg al fetei a dezvaluit ca aceasta devenise obsedata de ISIS. „Ii placea sa vorbeasca despre ISIS si despre comportamentul lor brutal din Orientul Mijlociu”, a spus barbatul.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: