Sefa DNA, marturisiri in premiera. Cum reuseste sa faca fata atacurilor isterice, extrem de agresive, lansate de televiziunile penalilor – Video

news

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat intr-un interviu, dat publicitatii vineri, ca a constatat in ultimul an o intetire a atacurilor la adresa sa. „Au deveniy mult mai agresive”, spune Kovesi, care tina insa sa mentioneze ca incearca sa isi vada de viata ca un om obisnuit.

„Una dintre calitatile pe care trebuie sa le ai si pe care o verifica CSM-ulcu ocazia interviului este rezistenta la stres. Sa nu credeti ca stau inchisa in casa sau la birou si nu ies nicaieri. Ma duc pe jos catre casa, iesi si eu in oras, ma duc la film, ma duc la o sala de sport publica. Viata mea se desfasoara la fel ca si inainte, nu este limitare. Este foarte multa dezbatere in spatiul public cu privire la persoana mea sau cu privire la functia sau cu privire la DNA. Important totusi este sa existe un echilibru. Desi am observat ca in ultimul an, atacurile la adresa institutiei sau la adresa mea, nu neaparat ca procuror-sef dar chiar si ca persoana, ele s-au intetit si au devenit mult mai agresive.

De multe ori depasesc limitele unei critici obiective sau a unei critici care ar trebui sa existe intr-o societate democratica. De foarte multe ori sunt incalcari chiar ale vietii private, nu doar in ceea ce ma priveste pe mine, dar si pe ceilalti colegi din DNA. Exista anumite derapaje, dar ele sunt izolate si provin doar dintr-o anumita parte”, a spus Kovesiintr-un interviu realizat in cadrul proiectului Once Upon a Time in Romania, realizat de Initiativa Romania, in parteneriat cu revista Vice Romania, Fundatia Friedrich Naumann pentru Libertate si Ambasada Canadei in Romania, Bulgaria si Republica Moldova.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: