Categories: news

Sefa ICCJ avertizeaza asupra unui nou „asalt” declansat de infractorii PSD: „Va rog sa meditati asupra acestui subiect”

Presedintele instantei supreme, Cristina Tarcea, a declarat, joi, inainte de tragerea la sorti a noilor completuri de 5 judecatori, ca a inceput un asalt si asupra completurilor de 3 judecatori, precizand ca tragerea la sorti ar trebui aplicata si completurilor de 1, 2 si 3 judecatori din tara.

„Epopeea completurilor de 5 judecatori continua. Mi-ar placea tare mult sa va spun ca astazi este ultimul episod, din pacate am rezerve. (…) Cred ca este de datoria mea, in calitatea de reprezentant al puterii judecatoresti, sa va atrag atentia asupra unui alt lucru asupra caruia ar trebui sa mediteze toata lumea. Este vorba de completurile colegiale de 3 judecatori. Nu este un secret pentru nimeni faptul ca, mai mult sau mai putin discret, a inceput un asalt si asupra completurilor de 3 judecatori de la Inalta Curte, iar eu vreau sa va reamintesc faptul ca la Inalta Curte nu sunt numai completuri de 3, ci si de 2 si de 1, iar ca, in masura in care apreciem ca tragerea la sorti reprezinta un element al procesului echitabil, in egala masura acest element trebuie aplicat tuturor completurilor de 3, 2 si un judecator din tara. Va rog sa meditati asupra acestui subiect”, a declarat Cristina Tarcea.

Presedintele Inaltei Curti de Casatie si Justitie a reiterat ideea potrivit careia actuala tragere la sorti a completurilor de 5 judecatori se face pentru anul 2018. Este a treia tragere la sorti a completurilor de 5 pentru acest an.

Un articol in care sunt atacate si completurile de trei judecatori a fost publicat recent de revista Q Magazine, una dintre portavocile propagandei PSD. Q Magazine este condusa de Floriana Jucan, care a beneficiat de numeroase contracte grase cu administratii controlate de PSD.

Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

„Pumnii mei minte nu are”. Scandalul facut de Daniel Ghita (PSD) in timpul discursului lui Florin Citu – Video

Depurarul PSD Daniel Ghita a facut din nou scandal, joi, in timpul discursului din Parlament…

O oră ago

Crime sinistre la Onesti. Doi muncitori au fost ucisi pentru ca renovau un apartament

Doi muncitori care lucrau la renovarea unui apartament din Onesti (Bacau) au fost omorati de…

2 ore ago

Sosoaca, noi minciuni grosolane in Parlament: „Opriti odata starea de alerta, cum a facut Cehia!”. In realitate, Cehia a inasprit restrictiile

Senatoarea Diana Sosoaca a continuat sa dezinformeze in legatura cu pandemia si luni, in timpul…

3 ore ago

De ce se teme PSD sa o ia pe Sosoaca. CTP: „Daca ii dai un deget, iti inghite bratul pana la umar si capul”

Cristian Tudor Popescu a declarat, luni, ca senatoarea Diana Sosoaca ar fi foarte buna pentru…

2 ore ago