Sefa politistilor, Carmen Dan, furioasa ca Iohannis l-a aparat pe Razvan Stefanescu: „Opiniile anti-PSD trebuie sa contina cuvinte obscene?”

politica

Ministrul de Interne, Carmen Dan, se arata indignata de sustinerea pe care presedintele Iohannis a aratat-o pe Razvan Stefanescu, tanarul din Suedia care a fost supus abuzurilor politiei pesediste.

„Asistam la un alt atac al presedintelui, pentru ca deja ne-am obisnuit. Dl presedinte atat poate, atat face. (…) Imi permit sa ii spun ca este in mare confuzie. Daca domnia sa crede ca opiniile antiPSD trebuie sa contina cuvinte obscene, spun, avand in vedere eleganta pe care vrea sa o afiseze, nu o are, dar vrea sa o afiseze, sa reproduca lozinca respectiva. Din aceasta perspectiva este mai mult decat evident ca a inceput campania electorala.

Atat timp cat ministrul de Interne a avut o atitudine rezervata si nu s-a implicat in echipele operative, aceeasi atitudine trebuia sa aiba si presedintele. Nu vad declaratia decat cu referire la acea situatie, pentru ca l-as ruga sa dea exemple de romani ridicati de Politie.

Cred ca s-a referit la acea situatie si am vazut un mesaj vulgar pe placute de inmatriculare. Probabil ca aceasta este conduita pe care presedintele trebuie sa o promoveze. Cred ca decenta ar trebui sa caracterizeze iesirile publice si apetenta pentru a ataca constant premierul, partidul, Guvernul demonstreaza ca are alta atitudine decat cea pe care o asteapta romanii care au votat in cunostinta de cauza”, a declarat Carmen Dan la Romania TV

Presedintele Klaus Iohannis a declarat sambata, la Consiliul National al PNL, ca cei aflati la putere au inceput „actiuni de neimaginat” si a criticat faptul ca „persoane care isi expun opinia anti-PSD sunt luate in plina zi de Politie”.

„Au inceput actiuni de neimaginat. Persoane care indraznesc, atentie, sa-si expuna public opinia anti-PSD sunt luate in plina zi de Politie. Asa ceva nu s-a mai intamplat in Romania din anii intunecati ai comunismului. Acolo am ajuns? Sa ne intoarcem de unde am plecat? Acolo am ajuns sa dam cu piciorul la ce au construit generatii de romani? Acolo am ajuns sa dam cu piciorul la bunastarea romanilor, la imaginea tarii, la insasi esenta, coeziunea intre romani? Eu va spun ca nu”, a afirmat Iohannis.

.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: