Sefii jandarmilor, explicatii balbaite privind ascunderea numerelor de identificare. Reactie dura: „Sa nu ne luati de prosti”

news

Laurentiu Cazan, cel care a coordonat actiunea jandarmilor la protestul din 10 august, a sustinut, marti, in Parlament, ca jandarmii si-au acoperit numerele de identificare de pe casti pentru ca s-au schimbat structurile din Jandarmerie.

Intrebat in Comisia de Aparare a Camerei Deputatilor de ce jandarmii si-au ascuns numerele de identificare, Cazan a avut un raspuns balbait.

„La nivelul institutiei noastre au fost efective care au venit in sprijin, au fost reorganizari. Situatiile sunt cunoscute la nivelul nostru, pe de o parte fie nu mai corespundea acel indicatiov, fie … Nu este un impediment in identificarea acelor jandarmi care au actionat in acest fel. Stim foarte bine zonele lor de activitate, fiecare a avut un sef de dispozitiv.

Nu a existat niciun ordin prin care s-a indemnat la violenta la adresa persoanelor pasnice. Aceste aspecte sunt in curs de cercetare”, a spus Cazan.

Explicatiile comandantului au starnit reactii dure din partea parlamentarilor de Opozitie.

„Va rugam sa nu ne luati de prosti”, a replicat un deputat PNL.

Comentarii: