Seful Cancelariei de la Cotroceni, Dan Mihalache, neaga CONFLICTUL cu un lider PNL: „Nu l-am vazut de vreo trei saptamani”

politica

Seful Cancelariei prezidentiale, Dan Mihalache, tine sa raspunda unor zvonuri din presa conform carora ar fi in conflict cu Mihai Razvan Ungureanu, vicepresedinte PNL si consilier onoriifc al lui Iohannis.

„Cum se construieste o nonstire intr-o zi de duminica. Se iau cateva ingrediente: de pilda, o nunta si participantii la ea. Dupa care, se contruieste un mic conflict bazat pe nunta, respectiv intre Mihai Razvan Ungureanu si mine si bazat pe niste relatari incerte ale unor participanti. In felul acesta s-ar putea construi varii conflicte. De pilda, intre Vasile Blaga si Catalin Predoiu, intre Catalin Predoiu si mine s.a.m.d. Bineinteles ca nimeni nu se straduieste sa verifice aceste lucruri. Ele sunt in regim de ‘breaking news’, apar zece minute, apoi dispar. E un exercitiu de presa care va intra probabil intr-un manual, intr-o zi”, a declarat Dan Mihalache, duminica, pentru DC News.

Seful cancelariei prezidentiale a precizat ca nu s-a mai intalnit cu fostul premier „de vreo trei saptamani” si niciodata in cabinetul presedintelui.

„N-am avut niciun fel de discutie cu el in contradictoriu, dimpotriva, suntem in relatii amicale”, a punctat Mihalache.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: