Seful cancelariei lui Iohannis, SOMN GREU la o intalnire internationala. Reactia lui Mihalache – FOTO

politica

Seful cancelariei prezidentiale, Dan Mihalache, a fost fotografiat dormind la o intalnire oficiala internationala la care participase si presedintele Iohannis.

Pe 16 iulie, presedintele Klaus Iohannis a plecat in Serbia, la invitatia omologului sau sarb Tomislav Nikolic, pentru o vizita de o singura zi. Seful statului a fost insotit la Belgrad de seful Cancelariei Prezidentiale, Dan Mihalache, de consilierul pe politica externa, Lazar Comanescu, si de consilierul pe securitate nationala, Ion Oprisor. A fost singura vizita externa in care presedintele nu a luat si presa.

Potrivit publicatiei Click.ro, care citeaza surse din delegatia sarba, dupa ce seful statului roman, Klaus Iohannis, si omologul sau de la Belgrad, Tomislav Nicolici, ar fi parasit sedinta de lucru, consilierul prezidential Dan Mihalache ar fi adormit.

mihalache2 mihalache3

Mihalache a negat autenticitatea fotografiei. „Vad ca prezenta mea la Cotroceni deranjeaza foarte tare de vreme ce o data pe saptamana se inventeaza cate o stire care sa ma puna intr-o lumina defavorabila.

Poza este o manipulare ordinara. E vorba despre un m oment in care delegatia romana astepta terminarea convorbirilor te-a-tete dintre presedintii Nikolic si Iohannis, convorbiri care au durat mai mult de de o ora. De altfel cine se uita la poza vede foarte clar ca fiecare membru al delegatiei isi vedea de treaba lui. Unii se uitau pe telefon, altii citeau documente. Mi-as fi dorit eu sa atipesc, dar nu am aceasta capacitate din pacate. Nu cred ca partea sarba se preteaza la asemenea gesturi. mai degraba e vorba de un binevoitor roman”, a spus Dan Mihalache pentru stiripesurse.ro.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,


Comentarii: