Seful Comisiei Europene, gesturi stupefiante in Parlamentul Romaniei: I-a tras un pumn lui Tariceanu si l-a pupat pe frunte pe Basescu – Video

politica

Presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, a avut un comportament extrem de degajat in Parlamentul Romaniei. El a recurs la cateva gesturi total neobisnuite pentru liderii politici romani.

Juncker l-a pupat pe frunte pe Traian Basescu, i-a tras amical un pumn in piept sefului Senatului, Calin Popescu Tariceanu, si l-a lovit cu palma, tot peste piept, pe fostul premier Victor Ponta. Liviu Dragnea a scapat doar cu un sarut pe obraz.

base

De altfel, Juncker este celebru pentru comportamentul sau excentric. Jurnalistii de la The Telegraph au facut o selectie hazlie ale gesturilor presedintelui Comisiei Europene.

Jean-Claude Juncker viziteaza Romania, joi, pentru prima data in calitate de presedinte al Comisiei Europene, pentru a se adresa Parlamentului pe tema viitorul Uniunii Europene, acelasi subiect urmand sa fie abordat si in cadrul unei dezbateri cu cetatenii care va avea loc la Muzeul National de Arta al Romaniei.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: