Seful EVZ, jignire suburbana la adresa lui Dacian Ciolos. Incantata de productia „jurnalistului”, Cristiana Anghel ii spune „te iubesc”

politica

Seful de facto al ziarului Evenimentul zilei, redactorul sef -adjunct Mirel Curea, ii transmite premierului Dacian Ciolos ca este un „pulica cu liceul agricol la baza”. Foarte incantata de aceste manifestari suburbane, senatorul ALDE Cristiana Anghel ii transmite lui Curea ca-l iubeste.

Curea nu s-a limitat doar la apelativul „pulica”. El mai spune despre Ciolos si ca este „starpitura”, „avorton”, „idiot” si „nesimtit”.

„Credeam, asa cum spuneam zilele trecute, ca recordul de prostie sinucigasa al campaniei electorale este detinut detasat de Alina Gorghiu. M-am inselat! Imi pun cenusa in cap! Un pulica cu liceul agricol „la baza” si cu o facultate de cules dude, tot „la baza”, dar la baza tare de tot, nu asa, o starpitura care n-a muncit pe bune nici macar o zi in viata lui, un avorton cu mecla de coaja de mamaliga uscata care n-a condus nici macar o echipa care leaga via, sau una de drojdieri tocmiti sa bage vreascuri sub un cazan de tuica, considera ca milioane de oameni se scalda in mocirla pentru ca urmaresc Antena 3.

Sigur, milioanele astea de oameni, adica de romani, nu au avut decat sansa mocirlei, nu au avut un unchi general, sef de serviciu de informatii, care sa-i combine din capul locului cu SIE, in vederea plantarii afara, la burse, dupa care sa-i propuleseze prin retea de sprijin la institutiile UE, care UE, apoi, sa-i detaseze in interesul serviciului premieri in garnizoana Bucuresti, cu mentinerea unor drepturi salariale de 8600 de euro. Amice, esti idiot! Basca, nesimtit! Drept pentru care, siktir!”, a scris Curea pe Facebook.

screen-shot-2016-12-10-at-19-33-22

Jignirile lui Curea au starnit o multime de aprecieri ale prietenilor sai virtuali. Printre cei care si-au declarat admiratia faca de aceste manifestari suburbane se afla si Cristiana Anghel, care i-a transmis ca il iubeste.

screen-shot-2016-12-10-at-19-33-05

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: