Seful Garzii de Mediu confirma: „Primaria Sectorului 1 NU a fost amendata cu 200.000 de lei”

politica

Directorul general al Garzii de Mediu, Octavian Berceanu, a anuntat vineri ca informatia conform careia Primaria Sectorului 1 a fost amendata cu 200.000 de lei este falsa.

“Vorbim de controale tematice care au avut loc la toate primariile din Capitala si la toate firmele de salubritate. Luni am declansat controale peste tot nu doar la Primaria Sectorului 1. Amenzi s-au dat,  dar nu e vorba despre sumele vehiculate. Vom transmite toate aceste detalii in cursul zilei de azi”, a spus Berceanu pentru buletin.de.

Primaria Sectorului 1 a anuntat, vineri dimineata, ca Garda de Mediu nu a dispus aplicarea niciunei amenzi in urma controlului efectuat in scandalul privind refuzul Romprest de a mai ridica gunoaiele timp de cateva zile.

„In legatura cu informatiile aparute in spatiul public, potrivit carora Primaria Sectorului 1 ar fi fost amendata de Garda Nationala de Mediu cu suma de 200.000 de lei, administratia locala a Sectorului 1 face urmatoarele precizari.

Informatiile aparute la diverse posturi de televiziune sunt false. Comisarii Garzii Nationale de Mediu au fost in control la Primaria Sectorului 1, dar nu au aplicat nicio amenda”, a anuntat Primaria Sector 1.

„Primaria Sectorului 1, condusa de Clotilde Armand, a fost amendata de Garda de Mediu cu 200.000 de lei. Dupa o saptamana de controale in cadrul Primariei Sectorului 1, cat si in cadrul companiei care se ocupa cu salubritatea, Garda de Mediu a constatat ca operatorul nu era Romprest, ci Primaria Sectorului 1, deoarece gunoaiele reprezinta proprietatea Primariei”, a sustinut joi Antena 3.

Mai mult despre: ,

Comentarii: