Seful politiei din Suedia, COMPASIUNE fata de un refugiat UCIGAS: „Cine stie prin ce a trecut”

externe

Seful politiei din Suedia a stranit furie in tara dupa ce a deplans soarta adolescentului imigrant care a ucis cu cutitul o tanara de 22 de ani ce lucra intr-un centru de refugiati.

Seful politiei, Dan Eliasson, si-a manifestat compasiunea fata de refugiatul in varsta de 15 ani care a injunghiat-o pe Alexandra Mezher, spunand ca este preocupat de „ororile” si traumele prin care a trecut ucigasul de a ajuns sa faca un astfel de gest.

„Prin ce a trecut oare aceasta persoana. In ce conditii a crescut? Ce traume are pe suflet?”, a intrebat Elsiasson intr-un interviu acordat presei suedeze, citat de Daily Mail.

„Toata criza refugiatilor ne arata cat de nedreapta este viata in multe parti ale lumii. Trebuie sa facem tot ce putem pentru a incerca sa rezolvam aceasta situatie”, a continuat seful politiei.

Aceste declaratii au starnit furie in Suedia. „Vomit cand te vad. Tu ar trebui sa fii principalul responsabil pentru siguranta noastra si tu ii aperi pe cei care ne omoara”, a scris Jenny Sundelin pe Twitter.

Citeste si: Ea este fata din Suedia injunghiata MORTAL de un refugiat pe care il ajuta – Galerie FOTO

Alexandra Mezher, in varsta de 22 ani, angajata la un centru de refugiati minori, a fost injunghiata mortal, zilele trecute, de catre un refugiat somalez in varsta de 15 ani. Acesta a fost retinut de catre politie. Mama tinerei a declarat ca principalii vinovati de moartea Alexandrei sunt politicienii. Seful politiei face parte din Partidul Social Democrat, aflat la guvernare.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: