Seful PSD a bagat frica in Antena 3. Radu Tudor nu a indraznit sa-l intrebe pe Dragnea ce i-a cerut Dana Grecu

news

Realizatorul Antena 3 Radu Tudor a evitat sa ii puna liderului PSD, Liviu Dragnea, o intrebare neplacuta pe care i-a transmis-o colega sa de post, Dana Grecu.

Luni seara, Radu Tudor l-a avut invitat in studio pe Liviu Dragnea. Inainte de inceperea emisiunii, el a intrebat-o pe Dana Grecu daca doreste sa ii puna vreo intrebare liderului PSD. Grecu a spus ca foreste sa afle de la Dragnea ce s-a intamplat cu sticlele de vin pe care i le-a facut cadou generalului SRI Florian Coldea, informatie dezvaluita de catre Victor Ponta. „Bine, o sa-i transmit ca Dana Grecu are aceasta intrebare”, a raspuns Tudor.

„Vrei sa-mi distrugi de tot relatia cu Liviu Dragnea? Relatia este deja distrusa. Spune-i ca este o intrebare de la o telespectatoare pentru Liviu Dragnea: ce este cu vinul pentru Florian Coldea?”, a reactionat, mai in gluma, mai in serios, Dana Grecu.

Ulterior, in timpul emisiunii, Radu Tudor a evitat sa ii puna aceasta intrebare lui Dragnea. Liderul PSD a fost lasat sa isi faca imagine, el vorbind despre cresteri de salarii si pensii in timp ce Tudor il aproba admirativ.

Enervat ca Liviu Dragnea a spus despre el ca este coordonat de SRI, Victor Ponta a dezvaluit ca liderul PSD i-a facut cadou generalului SRI, Florian Coldea, sticle de vin „Opus One”. Acesta este un vin extrem de scump.

„Ma duc sa imi primesc ‘plata’ de la Basescu, Soros si SRI! Incep cu SRI ca acolo sigur au mai ramas din sticlele de vin ‘Opus One’ pe care le ducea ‘prietenul’ Liviu pentru prietenul lui Florin!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: